Betalen en verzenden

Betalen

Je kunt betalen via IDeal, PayPal of vooraf overmaken.

Levertijd

Wij hanteren meerdere verzendmethodes:

  1. Heb je een gepersonaliseerd product besteld? Dan ga ik jouw product zo snel mogelijk laten maken. Ik streef ernaar jouw bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden.
  2. Heb je een product besteld dat op voorraad is en heb je voor 15.00u besteld? Dan streef ik ernaar om jouw bestelling dezelfde werkdag te verzenden.
  3. Heb je een product besteld waaraan je samen met mij nog aanpassingen wilt aanbrengen? Dan is het verzendmoment afhankelijk van jouw akkoord op het ontwerp. We houden hierover, per e-mail, contact.

Nb: Je bestelde producten worden als 1 bestelling verzonden. De verzending gebeurt als alle producten klaar en bij mij binnen zijn.

Verzendkosten

De Gele Knapzak verzendt via PostNL. Ik hanteer hiervoor onderstaande tarieven:

Nederland:
Brievenbuspakket (met track and trace): € 4,00
Pakketpost: € 6,75

België:
Pakketpost: € 13,00

Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Ik vind het leuk als je bij mij wilt bestellen. Neem even contact op voor de verzendtarieven en ik verstuur je pakketje graag naar je op.

Inpakservice

Wil je jouw bestelling als cadeautje naar iemand anders verzenden? Dat kan! Ik zorg ervoor dat jouw bestelling feestelijk en zorgvuldig is ingepakt. Neem dan even contact met mij op per e-mail, info@degeleknapzak.nl. Laat in je mailtje ook weten wat ik voor de ontvanger op een kaartje kunnen schrijven. Dan zorg ik dat jouw bestelling mooi is ingepakt en met een persoonlijk geschreven kaartje verzonden wordt.