Ik hoop met mijn producten mensen met elkaar in verbinding te brengen en tools te bieden die aandacht voor onszelf en elkaar stimuleren.

De Gele Knapzak

Leuk dat je mijn website hebt gevonden. Misschien ben je benieuwd wie er achter deze webshop zit. Mijn naam is Lotte Luigjes en vanuit Studio Alott ontwerp ik met liefde de producten voor deze webshop. Sinds 2016 werk ik als art director voor blije commerciële bedrijven en idealistische merken. Ontzettend leuk en inspirerend! Zo inspirerend zelfs dat ik besloot om ook zelf een groene en sociaal bewuste productlijn en webshop te ontwikkelen.

Dat is De Gele Knapzak geworden, een kleine blije webshop met grootse idealistische ideeën. De Gele Knapzak staat voor de reis die we maken langs de diverse mijlpalen in ons leven. Deze mijlpalen staan vaak voor een moment van transitie. Als we hier met aandacht bij stilstaan kunnen we onze knapzak vullen met mooie en leerzame ervaringen. Ik hoop met mijn producten mensen met elkaar in verbinding te brengen en tools te bieden die aandacht voor onszelf en elkaar stimuleren.

Daarbij vind ik bewust ondernemen en zorgdragen voor elkaar en onze wereld enorm belangrijk. Daarom zijn alle prints CO2 neutraal geproduceerd en worden de producten verzonden in 100% gerecyclede en recyclebare zakken of dozen. Heb je tips of wil je een samenwerking aangaan om de wereld nog een stukje duurzamer te maken? Neem gerust contact op!

Bovenal hoop ik dat mijn producten een glimlach op je gezicht toveren!

Voor jezelf en een ander
Met liefde ontworpen
Duurzaam geproduceerd
Veilig winkelen en betalen
Altijd met zorg verpakt
Levering binnen NL en BE

Wil je op de hoogte blijven?

Het assortiment van de Gele Knapzak wordt regelmatig aangevuld met mooie nieuwe kleuren, printjes en unieke producten. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe producten en ontwikkelingen rondom De Gele Knapzak? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Of volg De Gele Knapzak op Instagram of Facebook.

Nieuwsbrief De Gele Knapzak